WIE BEN IK?

Ik ben Gera van Brunschot. Sinds 2009 ben ik als bewindvoerder en mentor betrokken bij het regelen van financiële zaken en zorg bij cliënten.
Vanuit mijn werk weet ik hoe ingewikkeld het kan zijn, als cliënten te maken krijgen met een nalatenschap die niet goed is geregeld.

Wat wil de overledene qua uitvaart? Hoe moeten de persoonlijke spullen worden verdeeld? Wanneer er niets is vastgelegd, zullen de erfgenamen dit zelf moeten invullen zoals ze denken dat de overledene het zou hebben gewild.
Het gebeurt dan ook regelmatig dat de familierelaties op scherp komen te staan. Naast de emoties van het overlijden, komen er pijnpunten uit het verleden terug boven. Zeker met geld in het spel, nemen ruzies en onrust vaak de bovenhand tijdens het afwikkelen van een nalatenschap.

Bij het overlijden van mijn eigen ouders, zag ik hoeveel rust het kan geven als de wens van degene die overlijdt duidelijk is. Het geeft niet alleen de nabestaanden rust, maar ook rust aan de persoon die overlijdt.
Mijn moeder wist precies wat ze wilde. Qua uitvaart, maar ook qua verdeling van persoonlijke spullen. Ze heeft alles ook met haar kinderen doorgesproken. Er was rust.

Mijn vader sprak niet over zijn naderende overlijden. Niemand wist wat hij precies wilde. Er was ook niet echt iets vastgelegd. Daarom moesten wij, als erfgenamen, na zijn overlijden zelf uitzoeken wat hij zou hebben gewild.
Het had ons een zoektocht bespaard, als hij hier wel iets over had vastgelegd.

Als RegisterExecuteur bij Zorgeloos Nalatenschap help ik u graag verder.
Samen zoeken we uit wat uw wensen en opties zijn. Zowel met een levenstestament als een testament na uw overlijden.
We kijken welke stappen er wel of juist niet kunnen worden gezet voor uw nalatenschap.
Zo wordt uw nalatenschap zorgeloos. En uzelf zult rust krijgen, omdat alles goed is geregeld.